Қасымова_Әлима | Уақыты: Вт, 30/Июн/2015, 21:32 | Хабарлама # 1 |
Майор
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 94
Награды: 14
Беделі: 2
Статус: Offline
| қазақтың ұлттық тағамдарының түрлері, оның жасалу тәсілдері
|
|
| |
Сапарбаева_Жулдыз | Уақыты: Чт, 02/Июл/2015, 23:25 | Хабарлама # 2 |
Полковник
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 184
Награды: 13
Беделі: 2
Статус: Offline
| Бауырсақ, бәліш, май сок, бес бармаұ
|
|
| |
Rauilah | Уақыты: Пт, 03/Июл/2015, 00:30 | Хабарлама # 3 |
Генерал-майор
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 285
Награды: 20
Беделі: 3
Статус: Offline
| Соғым сойған күні жұмыс істеушілерге арнап қуырылатын мол қуырдақ. Бұл қуырдаққа да мойын ет, көк бауыр, өкпе-бауыр, ішек-қарын, іш май, түрлі қиқым еттер қосылады. Жас етті әуелі суға қайнатып пысытып алып турайды да, соңынан сорпаға тұз салып қайтадан әбден қайнатады. Пияз, бұрыш салынады. Қуырдақтың тұздығына май мен сорпа тең, кейде майы көбірек етіп жасалады.
|
|
| |
esenova | Уақыты: Пт, 03/Июл/2015, 00:59 | Хабарлама # 4 |
Генералиссимус
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 2174
Награды: 26
Беделі: 4
Статус: Offline
| Қазы-қарта,құрт,айран ұйытып,сүзбе сүзу,бауырсақ пісіріп,ет асу...
|
|
| |