[ Жаңа жазбалар · Қолданушылар · Форум ережесі · Іздеу · RSS ]
Страница 1 из 11
Ұстаздар форумы » Барлық айдарлар қазақша форум » Аспаздық (тағамдар сыры) » Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті (Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті)
Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті
ҰстазУақыты: Воскресенье, 04.10.2015, 02:06 | Хабарлама # 1
Лейтенант
Тобы: Администраторы
Жазбалары: 44
Награды: 3
Беделі: 2
Статус: Offline
Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті

Құрамы:
Ет 400-500 гр
Жұмыртқа 1 дана
Сарымсақ 3-4 түйір
Аскөк, ақжелкен
Картоп 5-6 дана 
Пияз 2-3 дана
Қызанақ 4-5 дана
Саңырауқұлақ 200гр
Болгар бұрышы 1-2 дана
Ірімшік 300гр
Майонез 200гр
Тұз, бұрыш

Дайындалуы:
Алдымен пиязды қуырамыз, үстіне тартылған етті және тұз, бұрышын саламыз да 10 минуттай қуырамыз
Сосын үстіне сарымсақ, аскөк, ақжелкен және бір жұмыртқа қосып араластырамыз
Көкөністерімізді турап аламыз, суреттен түсінікті болады деп ойлаймын
Енді қалыбымыздың (форма) астын аздап майлаймыз да пияз саламыз жартысын 
Үстіне картоп саламыз (тұздап аламыз алдын ала) және аздап пияз, майонез
Оның үстіне дайын етімізді саламыз+пияз+ірімшік
Қызынақты саламыз суреттегідей, аздап тұз себеміз
Қызанақтың үстіне саңырауқұлақ+ірімшік
50-60 мин пісіреміз 180C
 
ЛаззатУақыты: Воскресенье, 04.10.2015, 22:49 | Хабарлама # 2
Генерал-майор
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 385
Награды: 17
Беделі: 2
Статус: Offline
тəбет ашылып кетті roll
 
aita0711Уақыты: Воскресенье, 10.01.2016, 16:42 | Хабарлама # 3
Лейтенант
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 66
Награды: 0
Беделі: 0
Статус: Offline
Дайындап көрдім өте дәмді екен.
 
izbastinovaУақыты: Понедельник, 11.01.2016, 17:48 | Хабарлама # 4
Сержант
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 34
Награды: 0
Беделі: 0
Статус: Offline
Өте дәмді тағам екен!
 
Ұстаздар форумы » Барлық айдарлар қазақша форум » Аспаздық (тағамдар сыры) » Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті (Пеште піскен тартылған ет немесе Француз еті)
Страница 1 из 11
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Хабарламаны жазыңыз:
Опции сообщения:
Қауіпсіздік коды:

loading...