[ Жаңа жазбалар · Қолданушылар · Форум ережесі · Іздеу · RSS ]
Страница 1 из 11
Ұстаздар форумы » Жалпы бөлім » Білім жүйесі » Қазақтың ұлттық тағамдары
Қазақтың ұлттық тағамдары
Қасымова_ӘлимаУақыты: Вторник, 30.06.2015, 21:32 | Хабарлама # 1
Майор
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 94
Награды: 14
Беделі: 2
Статус: Offline
қазақтың  ұлттық  тағамдарының  түрлері, оның  жасалу тәсілдері
 
Сапарбаева_ЖулдызУақыты: Четверг, 02.07.2015, 23:25 | Хабарлама # 2
Полковник
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 184
Награды: 13
Беделі: 2
Статус: Offline
Бауырсақ, бәліш, май сок, бес бармаұ
 
RauilahУақыты: Пятница, 03.07.2015, 00:30 | Хабарлама # 3
Генерал-майор
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 285
Награды: 20
Беделі: 3
Статус: Offline
Соғым сойған күні жұмыс істеушілерге арнап қуырылатын мол қуырдақ. Бұл қуырдаққа да мойын ет, көк бауыр, өкпе-бауыр, ішек-қарын, іш май, түрлі қиқым еттер қосылады. Жас етті әуелі суға қайнатып пысытып алып турайды да, соңынан сорпаға тұз салып қайтадан әбден қайнатады. Пияз, бұрыш салынады. Қуырдақтың тұздығына май мен сорпа тең, кейде майы көбірек етіп жасалады.
 
esenovaУақыты: Пятница, 03.07.2015, 00:59 | Хабарлама # 4
Генералиссимус
Тобы: Сайт ұстазы
Жазбалары: 2186
Награды: 26
Беделі: 4
Статус: Offline
Қазы-қарта,құрт,айран ұйытып,сүзбе сүзу,бауырсақ пісіріп,ет асу...
 
Ұстаздар форумы » Жалпы бөлім » Білім жүйесі » Қазақтың ұлттық тағамдары
Страница 1 из 11
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Хабарламаны жазыңыз:
Опции сообщения:
Қауіпсіздік коды:

loading...